SKRIV RIS ELLER ROS
Erstatter både serum, øjencreme og dag/natcreme
Det bedste jeg har prøvet.
Håber at I bliver ved med at have dette produkt

Skrevet af Linda Larsen den 03-01-2014 19:35:49   By:Aalborg
Har fået en prøve i dag i Salling, Aalborg. Er spændt på, at prøve det.

Skrevet af Randi Thorsø den 07-02-2012 13:32:08   By:9260 Gistrup
godt i har dette produkt - jeg er vild med det. TAK

Skrevet af Tove Andresen den 12-01-2012 13:09:09   By:Tikøb
Simpelthen helt unikt produkt! I har fundet THE ultimate olie!!!

Skrevet af Mette den 04-09-2011 11:33:16   By:Aalborg
Jeg har arbejdet som alternativ kosmetolog og massør siden 1988. Min interesse for økologisk hudpleje, lækre rene olier samt den overflod af virksomme bær, frugter og urter der findes derude, har givet mig mulighed for at arbejde med mange fantastiske og virksomme produkter.
I efteråret 2010 blev jeg kontaktet af Lone Emmery. Lone talte med stor begejstring om de to produkter de førte. En ansigtsolie og en maske.Lone tilbød mig at prøve disse fantastiske produkter ganske gratis. Et par dage efter modtog jeg pakken. Jeg var ved at teste et andet produkt så det måtte lige vente.De så indbydende og lækre ud. Især olien.
Så kom dagen. Jeg elsker olier. Mange tror fejlagtigt at man bare blivet fedtet og olien ikke gør meget andet. Der findes mange super olier, der er fulde af gode vitamineer og plejestoffer.
Jeg blev begejstret med det samme. Det var kærlighed ved de første dråbe. Efter et par dage kunne jeg se og føle forandringer. jeg arbejdede i et lille Wellness Center. Vores eneste varmekilde var en varmeblæser. Det giver et dårligt og tørt indeklima og var en stor udfordring for huden. Ikke mindst fordi Kong vinter også rasede udenfor. Et par dage med Emmery Ansigtsolie rettede op på det, og jeg var solgt.Ingen tvivl om den også er et must når du skal ud og flyve. Kabinepersonalet og kunder ville elske olien.
Næste skridt var at teste om den nu også var så virksom. Den Virker.
-Den kan reducere rynker og opstramme huden. Også de
mimiske rynker omkring øjnene.
-Hudens fugtniveau forbedres mærkbart.
-Huden får et boost og en fantastisk glød.
-Den virker mod tør og ru hud¨på ex. albuer, hæle og
neglebånd.
-Den er lækker ved hovedbundsmassage. Der kommer gang
i blodcirkulationen. Mange har en tør og stram hoved-
bund.
-Afhjælper tør eksem. Huden heler fint og bliver blød
og smidig.
-Den virker mod forbrændinger. Huden heler
fantastisk. (Tog fat i en meget varm pande med
stålhåndtag, der kom direkte fra ovnen.Av!)

Masken har en fantastisk virkning. Den dybderenser huden, giver masser af fugt, strammer op og giver huden en herlig glød. Brug den som kurbehandling. Brug den inden en jobsamtale. en date eller den store fest.
Huden får en fin struktur og fantisk glød.Din make-up sidder perfekt og holder hele aftenen.

Som behandler kan jeg se mange anvendelses muligheder.
Når vi farver bryn og vipper, skal kunden prøve den.
Efter voksbehandling i ansigtet. Den plejer huden og rødmen forsvinder hurtigt.
Den er fantastisk ved ansigts- og hovedbundsmassage.
Et lækker og virksomt produkt ved eksem. psoreasis og acne.
Er du kosmetolig, negleteknikker, massør eller zoneterapeut er der mange muligheder og din kunde vil elske produkterne. Og dig!

De to produkter fra Emmery er til alle os, der vil have det bedste og selvfølgelig det der virker.
Der er mange der endnu ikke kender til produkterne. Det tilbud skal de have.
Kabinepersonalet, alle dem med udendørs arbejde, dem der arbejder på kontor, i forretning, hospitaler og institutioner, film- og teaterfolk, som har ekstreme påvirkninger fra lys, varme og make-up.

Skal jeg komme med ris? ja så vil det være at der mangler en lækker kropsolie (100 ml.) Det vil være den perfekte trio.

Hà en rigtig dejlig dag
De bedste hilsener

Jeanne B. Rasmussen
Alternativ kosmetolog & massør
Skrevet af Jeanne B. rasmussen den 16-02-2011 12:08:36   By:Hillerød
Jeg fik i Okt. 2010 scannet min hud. Resultat, mange fine linier og rigtig mange dybe rynker. Jeg startede dermed med at afprøve Emmery`s olie, morgen og aften. Fik scannet min hud igen midt i Dec.2010 og nu var resultatet et helt andet, færrere fine linier. Men...over en halvvering af de dybe rynker. Det er jo fantastisk, jeg kan selv se en tydelig forandring... Jeg personligt elsker den olierede konsistens og i særdeleshed duften. Kiss the deep wrinkles away:)

Skrevet af Pia Christiansen den 04-02-2011 11:20:06   By:Århus C
Da jeg igennem mit job som Danse instruktør rejser en del har jeg igennem lœngere tid søgt efter et hudpleje produkt som ville vœre istand til at pleje og genopbygge min hud fra de vilkår jeg byder den. Samtidig skulle det vœre et produkt som let kunne pakkes ned i en rejse taske og ikke optage alt for meget plads.

Da jeg prøvede Emmery skin care blev jeg vildt begejstret. Først og fremmest over den skønne fornemmelse det var at mœrke produktet i ansigtet. Den har en vidunderlig duft og den olierede konsistents føles både behagelige og naturlig. Man kan straks mœrke hvordan huden bliver elastisk og opnår en skøn fugtighed.

Som mand er det vigtigt for mig at jeg ikke skal bruge 7 forskellige produkter flere gange om dagen. Med Emmery skin care er det både nemt og hurtigt at give huden den pleje som jeg så lœnge har søgt.

Efter at have brugt Emmery skin care i ca. et år, kan jeg med glœde konstatere min hud er blevet sundere.
Elasticiteten i huden er blevet betydeligt forbedret og jeg oplever en formindskning af rynker og œldiningstegn. Jeg føler at jeg giver min hud prœcis det, som den har brug for og er super taknemmelig over at have fundet dette fantastiske product.

Med Venlig Hilsen
Allan Tornsberg

Skrevet af Allan Tornsberg den 04-11-2010 12:29:05   By:Allan Tornsberg
Har længe gået med en hudændring på næsen i form af sår og hævelse, min læge henviste til hudlæge, som jeg endnu venter på at komme til hos midt i sept. Den anden dag fik jeg i Salling i Aalborg en prøve på olien og efter 2 dage.......var min hævelse og sårdannelse væk. I går købte jeg så min første flaske olie og jeg er sikker på at den er kommet for at blive. Det er nemt, den gør huden blød og frisk, den dufter vidunderligt og jeg føler mig ren både i fysisk og psykisk forstand.
Har store forventninger og hvem ved måske skal jeg også prøve masken.

Skrevet af Tove Ehlers den 20-08-2010 11:19:37   By:Aalborg
Vil lige sige at endelig en olie vi mænd kan bruge,må sige det virker, har brugt det nu i 8 månder,får at vide trods, jeg nu er 52, siger mange det kan ikke passe jeg ser åbenbart yngere ud end jeg er, jaman så virker det udskifter celer i huden så man ser bedre ud.
Dejligt med sådan et produkt vi mænd kan bruge, også virker det super på solbrændhed hvis man har fådet for meget.
mine bedste anbefalinger til denne olie som faktisk hele
formilen kan bruge. Prøv det I vil ikke fortryde.
Lars . ÅRHUS

Skrevet af Lars Severinsen den 16-08-2010 18:38:33   By:Århus
Har haft god effekt af olien, der helt tydeligt frisker huden op og mindsker synligheden af mindre "ujævnheder" i huden;-). Har desuden oplevet forbedring af min Rosacia i form af færre udbrud. Olien kan varmt anbefales......

Skrevet af Gitte den 23-07-2010 09:19:47   By:Middelfart
Huden får masser af fugt og bliver rigtig blød.

Skrevet af Tinna Emmertsen den 16-05-2010 21:37:01   By:Aarhus
Rigtig god olie, reducerede synligheden af mine karsprængninger på mine kinder.

Skrevet af Pia den 15-05-2010 22:52:11   By:Middelfart
Jeg synes jeres produkt er helt fantastisk. Jeg er i den 7ende himmel.

Skrevet af Hanne den 06-05-2010 20:31:40   By:Hillerød
Jeg startede med olien, fordi jeg havde et problem med eksem ved øjnene og netop ikke kunne bruge særlig mange produkter uden at slå ud. Men udover at jeg ikke slog ud ved brug af olien, fik den også min eksem til at gå væk. Og jeg har siden også brugt olien andre steder på kroppen, hvor jeg er slået ud med eksem.

Skrevet af Kamilla Julie Nielsen den 01-05-2010 11:18:43   By:Aarhus
Et produkt med alt i en, jeg har aldrig haft smukkere hud siden jeg startede med olien/masken for 3 år siden. Jeg rejser meget og synes den er perfekt at ha med. Jeg behøver ikke 7 produkter - jeg har olien og masken:) kan varmt anbefales.

Skrevet af Cille Jacobsen den 30-04-2010 23:51:36   By:Aarhus
Rigtig god olie, der er nem at bruge og dejligt den erstatter alle andre produkter. Huden er fugtet hele dagen og ser velplejet ud.

Skrevet af Malene Hansen den 30-04-2010 17:00:28   By:Aarhus
Jeg startede på ansigtsolien efter en længere periode, hvor min hud havde været meget stresset i form af knopper og rødme. Efter at have prøvet mange forskellige produkter, hjalp olien hurtig min hud til at komme i balance igen og nu får jeg altid komplimenter for, hvor sund min hud ser ud.
Jeg slår aldrig ud med urenheder og min hud får masser af fugt, samtidig bliver ansigthuden renset godt i dybden og synligheden af fine linier bliver reduceret væsentligt.
Kan ikke undværes :-)

Skrevet af Jeanette Schlüter den 19-04-2010 14:20:14   By:København
Jeg bruger hver morgen efter mit morgentoilette denne skønne ansigtsolie den erstatter alt,hvor jeg før brugte ansigtsserum under min dagcreme for at få den maximale fugt, benytter jeg nu kun ansigtsolien, ligeledes erstatter den min natcreme. Jeg er 63 år og selvstændig erhvervsdrivende, som en naturlig ting vil jeg gerne gøre noget godt for mit udseende, derfor denne ansigtsolie som jeg vil rose på det ypperste

Med venlig hilsen.
Kirsten de Linde

Skrevet af Kirsten de Linde den 15-04-2010 00:01:23   By:Århus
Dejlige produkter, som virkelig har strammet min hud op. Trods mine 81 år, føler jeg en friskhed i huden, som for mange år siden. Min varme anbefaling af olierne.

Skrevet af Else Iversen den 25-03-2010 18:50:10   By:Odder
Som både nikke- og parfumeallergiker var det med stor skepsis, at jeg prøvede Emmery Skin Care´s produkter. Til stor overraskelse kan jeg både tåle produkterne, og fået nogle flotte resultater. Min hud er blevet meget mere stram og frisk, og jeg har fået

Skrevet af Connie Dalby den 25-03-2010 18:47:43   By:Knebel