Emmery Skin Care


Aldrig før har der været så meget fokus på krops og hudpleje. Derfor ser vi i dag et stort udbud af hudpleje produkter på markedet. Mange af dem, er kunstige og resultatet af forsøg med brug af kemikalier.

Emmery Skin Care har en tro på at naturen indeholder de helt rigtige stoffer til at give vores hud en naturlig pleje. Det blev vi bekræftet i på en rejse til Ægypten i 2006.  Her traf vi Mario (Hamada Elfar), som er producent og hjernen bag Emmery Skin Care produkterne. Efter 7 års forskning kom han frem til den helt rigtige sammensætning af råstoffer, der kan sikre den ultimative daglige hudpleje.

På den baggrund har vi etableret os i en familieejet virksomhed og fået eneforhandlingen af Emmery Skin Care. Vi er bosiddende i Danmark og Tyskland og har tæt kontakt til Ægypten. I løbet af 2 år er det planen at dække hele Europa. 

Du kan købe Emmery Skin Care hos vores forhandlere. Du kan endvidere læse om alle de forskellige naturlige ingredienser, som produkterne indeholder under produkter. Alle Emmery Skin Care produkter leveres med vejledninger, som også kan downloades fra produktsiden.

Kun det bedste er godt nok til en effektiv og sund hudpleje